• Foam PU
  • China PU Foam
  • Sealant silikon
  • Sealant Epoxy
  • Perekat Marmer
  • spanduk06

Fitur Produk

Gunakake Profesional Tipe Manual PU Foam

Gunakake Profesional Tipe Manual PU Foam

Jinis Manual Foam PU Multi Tujuan

Jinis Manual Foam PU Multi Tujuan

Jenis Manual Foam PU Kayu lan Pintu

Jenis Manual Foam PU Kayu lan Pintu

Tujuan Manual PU Foam Tujuan Umum

Tujuan Manual PU Foam Tujuan Umum

Sealant Silikon Asetik

Sealant Silikon Asetik

Sealant Silikon Universal

Sealant Silikon Universal

Sealant Silikon Tujuan Umum

Sealant Silikon Tujuan Umum

Sealant silikon Anti-jamur Sanitary

Sealant silikon Anti-jamur Sanitary

Sealant Silikon Gabungan TVS lan Butt

Sealant Silikon Gabungan TVS lan Butt

Sealant Silikon Kamar Mandi Pawon

Sealant Silikon Kamar Mandi Pawon

Sealant Silikon Multi Tujuan

Sealant Silikon Multi Tujuan

Manual PU Foam Manual Mega

Manual PU Foam Manual Mega

Jinis Manual Foam PU Universal

Jinis Manual Foam PU Universal

Manual lan Pemasangan Pintu Jendhela PU Foam Manual

Manual lan Pemasangan Pintu Jendhela PU Foam Manual

Manual Manual Fo Foam Kualitas Premium

Manual Manual Fo Foam Kualitas Premium

Produk

2003
Company Establishment
600 +
Staff Perusahaan
78
Negara Global
1.6 + milyar
Penjualan Tahunan PU Foam
40000 + ton
Kapasitas Tahunan Sealants

Babagan GNS

GNS minangka klompok perusahaan ing China, didegaké ing taun 2003 lan kantor pusaté ing Kota Chagugang, Wuqing Dist., Tianjin. Ing 18 taun kepungkur, GNS Group wis setya karo riset teknis, manufaktur lan pemasaran busa PU, segel silikon, segel epoksi, lan perekat marmer, uga nyedhiyakake solusi penyegelan lan ikatan kelas kapisan kanggo domestik lan jagad.
Tanggal 5 November 2020, Gunuo (Tianjin) Industrial Co., Ltd. (sabanjure diarani "GNS") lan "DuPont", raksasa kimia global, nganakake upacara penandatanganan kerja sama ing Pusat Inovasi DuPont Shanghai. Loro-lorone pihak bakal nindakake kerjasama jero babagan wewenang merek, pangembangan pasar, lan pemasaran kanggo nanggepi permintaan pasar sing saya akeh.

Maca liyane
To Top
Tel:+86-20-84267539 E-mail:[email protected]